CinC is gestart

Bron: Henk Korevaar op 04 mrt '19
Categorie: CorpoNet

Op woensdag 13 februari jongstleden verzamelden zich 25 studenten van de hogeschool Utrecht in een lokaal op de Uithof in Utrecht. Deze studenten volgen de bachelor Bedrijfskunde en zijn gericht op vernieuwende oplossingen in een snel veranderende wereld. Zij gaan in de komende twintig weken aan de slag voor het project CinC: CorpoNet Innovatie Collectie.

Doelstellingen van CinC zijn om een ‘format’ vast te stellen voor het inventariseren van (geslaagde, geplande, maar ook minder geslaagde of zelfs mislukte) innovaties en vervolgens bij CorpoNet leden langs te gaan om deze informatie ook daadwerkelijk te verzamelen. Laatste stap in het project is het doen van voorstellen voor manieren waarop deze verzamelde informatie kan worden onderhouden en gedeeld.

Maak kennis met team CinC
Tijdens de bijeenkomst op 21 maart aanstaande in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam zullen de vijf studententeams posterpresentaties verzorgen tijdens de lunchpauze en na afloop van het middagprogramma. Tijdens de middag nemen ook zij deel aan het inhoudelijke programma rond het thema ‘CorpoNet op weg naar 2030’.

Op 19 juni was de slotbijeenkomst van de studenten, waarbij alle formats gepresenteerd werden.

Op het CorporatiePlein, donderdag 26 september, delen we de resultaten!