Meld je aan voor de wTCO18 ; het kan nog tot eind februari

Bron: C-team op 18 feb '19
Categorie: CorpoNet

Digitalisering biedt uw woningcorporatie veel voordelen, maar zorgt veelal ook voor oplopende ICT-kosten. De verdere uitrol van de implementatie van een nieuw ERP of een klantportaal vragen flinke investeringen. In een organisatie die grotendeels digitaal werkt worden hierdoor ook hogere eisen gesteld aan beschikbaarheid en functionele ondersteuning.

Hoe ga je om met discussie over stijgende kosten en de opbrengsten van ICT? Hoe verhouden de prestaties van uw woningcorporatie zich ten opzichte van anderen? Geven we niet teveel uit en benutten we onze systemen wel voldoende? De ICT Benchmark Woningcorporaties (wTCO) geeft antwoord op deze vragen en geeft in één oogopslag inzicht in de prijs/prestatie van uw ICT-dienstverlening.
Meld je daarom nu aan voor de wTCO18, het kan nog tot eind februari!
Deze benchmark-ronde start in maart en wordt afgerond in juni. Corponet-leden ontvangen 150 euro korting. Bij vragen kunt u contact opnemen met: Martijn Filak, via martijn.filak@mxi.nl of telefonisch 06 – 41 20 13 35.

ICT Benchmark
Benchmarking is in de kern gericht op het verkrijgen van inzicht om daarmee maatregelen te kunnen nemen die de eigen organisatie efficiënter en effectiever maken. Deelname aan de ICT Benchmark Woningcorporaties stelt woningcorporaties in staat de eigen ICT-kosten te vergelijken met die van andere woningcorporaties. Naast het benchmark-rapport ontvangen deelnemers een individuele bijlage voor de eigen organisatie met daarin specifieke aandachtspunten naar aanleiding van de benchmark. Tijdens de slotbijeenkomst wordt, samen met de deelnemers, gewerkt aan meer inzicht in en grip op de kosten.