CinC -> een nieuwe afkorting, een nieuw initiatief!

Bron: C-team op 04 feb '19
Categorie: CorpoNet

Onder de naam CinC (spreek uit kink) start CorpoNet een nieuw initiatief. De wereld van de informatica is gek op afkortingen en dit is er weer één. Maar goed, CinC wat is dat dan precies?

Als kennisdelend netwerk lijkt het ons goed om inzicht te krijgen in de resultaten en ervaringen rondom digitale innovaties bij onze leden. Belangrijk hierbij is dat er geen sprake hoeft te zijn van een afgeronde en succesvolle innovatie; nee alle geplande, afgeronde, succesvolle, of minder succesvolle digitale innovaties doen mee. Want waar de één afhaakt, kan de ander wellicht helpen om verder te komen. Dat is de kracht van Kennis moet je delen!

Dit initiatief is opgezet in samenwerking met studenten van de Hogeschool Utrecht. Zij gaan vanaf medio februari gedurende 20 weken aan de slag voor ons. In eerste instantie ontwikkelen ze een 'format' om innovaties en hun kenmerken vast te leggen. Met dit 'format' gaan ze langs bij CorpoNet leden (ja jullie dus) om de oogst op te halen en ervaringen, best (en 'worst') practices te verzamelen. Natuurlijk heeft de medaille twee kanten, de studenten leren zo over innovatietrajecten bij corporaties. Daarnaast ontwikkelen ze een aanpak om de verzamelde informatie actueel en bij de tijd te houden, zodat we de komende jaren veel kunnen leren van elkaars innovaties.

Interesse, op de hoogte blijven? Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten. Of stel uw vraag via communicatie@corponet.nl